keskiviikko 27. toukokuuta 2015

You Rock!

Poikani kaverisynttereitä pukkaa. Kaveri ei toivo muuta kuin rahaa. Hmm...missä vesipyssyt, karkki- pikkuauto-toiveet?! Nooh, rahalla saa sitten ostaa mihin kenties on säästänyt jonku aikaa. Jotain halusin tehdä, vaikka pojatsu sanoi että turhaan teet äiti mitään hienoo korttia, se heittää sen roskiin. No mutta teinpä siitä huolimatta 10 v pojalle pienen 10 euron säilytyslaatikon :)

Tein itse ns. tulitikkurasian taittelemalla.
Eli jos en väärin nyt muista niin mittasin kartongista laatikko-osaksi 7,5 cm x 10,5 cm palan. Taitokset tein joka reunaan 1,5 cm päähän.
 Sen jälkeen leikkasin viillotauki 1,5 cm kapeimista päistä.
Taittelin ja liimasin ns. laatikon kasaan.
Päällys kotelon tein 1-2 mm verran isommaksi. Nyt en kuitenkaan taitellut kuin pitemmät sivut. Muista tehdä ylimääräinen taitos joka kokoaa kotelon.


Sitten koristelin ja väkersin. Koitan tehdä vaikka videon jossain välissä teille tänne jos kiinnostaa :)

Tee-kutsut leikkimökissä

Tänään on KK-ystäväni Kaisa saanut tämän kortin yllätyksineen. Hän tykkäs <3 Joskus on niin kiva piristää ja ilahduttaa muutenvain. Ja mikä ihanampaa kuin sellaista joka tykkää myös itse kortteilusta.
Tämän kortin tein yhdestä uudesta leimasimesta. Päätin tehdä Tee-kutsut leikkimökkiin. Tämäkin kortti oli todella mukava tehdä vaikka leimakuvan leikkaaminen teetti reumaatikolle hankaluuksia. Rakastan tätäkin leimasinta jo hyvin paljon. Se on niin söpö!!

Onnea Gubbe

Kaksi päivää olen tehnyt ihania uusia kortteja. Yhden laitoin postiin, ilahduttamaan KK-ystävää. Hän saa yllätyksen varmasti tänään joten uskallan julkaista kuvan täällä sitten huomenna. Mutta tässä yksi samalla muotilla tehty. Tämä menee kuntoutus-kurssilaiselle jolla sattuu oleen syntterit kuntoutusjaksolla.



Leima on ArtImpression Golden Oldies/ UMJ1620.

Paperit:
Tavallinen ruskea kartonki, vihreä skräppipaperi
Fancy Pants/Everyday circus/posters

lauantai 23. toukokuuta 2015

Ajattelen sinua


Tämän päivän kortti onkin Gorjuss-kortti jonka tein KK-haasteeseen Ikiliikku.
Sanan jonka nappasin tällä kertaa itsellenin oli Keinu.


Joskus joku kysyi kuinka tälläinen kortti tehdään joten laitanpas siitä sitten linkin. Kortti on nimeltään easel card. Sillä saakin aikaan jos jonkin moisia luomuksia.

Tutorialin lötdät tästä


perjantai 22. toukokuuta 2015

Uusia leimasimia

Jipii! Tänään ne tipahti postiluukusta. Ai mitkä? No mun uudet leimasimet! Jee. Ainoa pieni harmi oli että kävin postin halemassa iltakävelyn yhteydessä. En olis enää kun autolla ehtinyt Paperinauhaan. Mutta siis Wiff Of Joy:lla oli loppuunmyynti. Leimasimia myytiin pilkkahintaan. Sitten KK-sivustolla laitettiin kimppatilaus. Kiitos Marille taas :)

Katsokaa nyt näitä!! 
Huomenna on ihan pakko lähteä kävellen kaupunkiin ostamaan Ez Mountia.


Huomenna tiedätte mitä minä teen ;)

Keijutyttö

Tänään on ihanasti aurinko paistanut ikkunasta. nnostuin kortteileen oikeen urakalla taasen. Tässä tein Askartelutaivaan haasteeseen mallinmukaan olevan kortin. Viime kerralla osallistuin samaan haasteeseen, mutta tagitin työni lukihäiriöisenä väärin. Kismittää. Huomasin sen vasta kun katsoin millä nimellä olin kortti kuvan tallentanut koneelle (ulkoiselle kovalevylle). Se on vaikeaa kun lyödään kaksi isoa M:ää peräkkäin ja lopuksi pitäis olla iso N.
 Minä tein sen MMM3 :(. Nooh, virheistään oppii. Jospa nyt osasin.

Muffinsit leivottu

Päivän kortti valmistui pikana. 30 min. Mihinkä muuhun kuin KoukussaKortteihin ja IKILIIKKU-haasteeseen. Haasteen sanan Kotityö/työt nappasin ja tälläinen siitä sitten tuli :)


torstai 21. toukokuuta 2015

Laatikko yllätys

Koukussakortteihin haasteen Ikiliikku sanan Kakku näyttää tältä.


Olen isompaan tulitikkurasiaan koonnut tämän ihanuuden. Leimasin on mikäpä muu kuin PurpleOnionDesignin veikeän söpö jänöjussi. Askiin oli tarkoitus laittaa kakkukynttilä pidikkeineen ja tulitikku. Valitettavasti niitä ei minulla ollut enää varastossa. Siispä laitoin kakun päälle ruusun kostoksi :) Idean tähänkin työhön sain pinterestistä.
Tälläisen voisi joulun alla tehdä lahjaksi kynttilä-ihmiselle.

Lady violet

Minulta tilattiin 60-v kortti. Koska olen innostunut laatikkokortista kun sitä niin mielellään tekee, tein sellaisen. Toiveena oli violetti väri. Lempi kukka olisi ollut orkkidea, mutten osannut tehdä orkkideoja mitenkään.

Huomasin että sellainen stanssi olisi Näpsäkästä löytynyt. Stanssi oli Marianne Designin.
Pistän sen stanssin muistilistalle jatkoa ajatellen. Kauniita kukkiahan ne ovat.

Kevään ylioppilas

Jälleen on KK-sivustolla julkaistu uusi juhla-haaste. Tällä kertaa se on tietenkin Ylioppilaat. Eli kortti oli tehtävä mustasta, valkoisesta ja ripauksesta kultaa. Lisäksi siinä sai olla yksi mieluinen väri. Ihmisen saa nyt aina värittää "oikean" väriseksi. Tälläisen kortin minä värkkäsin.


Haasteellista oli jälleen tuo kulta, mutta se nyt vain kuuluu ylioppilas-teemaan lyyran takia. Ripaus kultaa onkin sitten tuo rusetti. Rusetin olen säästänyt jostain lahjasta. Osui silmään että siinähän se on. Ostin kyllä aluksi toisenlaista kultaa, tuohon sitten päädyin. Vielä ei meidän perhepiirissä juhlita ylioppilasta. Ensivuonna sitten kun siskon tyttö saa lakin päähänsä tehdään toinen kortti <3

perjantai 8. toukokuuta 2015

Äidinrakkaus

Äitiys. Siinä sana KK-sivuston ikiliikkusanaan jonka nappasin. Yritin etsiä äiti-poika kuvaa, mutta ne oli joko äiti ja pikkuvauva tai sitten sellainen kuva jossa poikalapsi tekee kaikkea kiusaa. Ei sellaista.


Poliisisetä ilahduttaa

Kun näitä syntterisankareita on toukokuulla paljon ja jostakin innostuu niin tehdään sitten kaikille samalla mallilla, eri sisältöinen. Mitäs tykkäätte tästä?

Leimasin on Whimsy Stams/The Kenny K Collection/Policeman. Skräppipaperit on joitain silppuvaraston aarteista, nauhaa, pitsiä ja siinä se kortti sitten jo olikin :)

HouseMouse suodatinpusssiteline

Suodatinpusseille on ollut hakusessa jo monen monta vuotta, teline. 
Sitä ei ole tullut vastaan mistään joten tein tänään sellaisen itse :)


Telineen tein puupahvista vai miksi sitä sanotaan. Otin talteen pojan piirustuslehtiön takaa olevan pahvin. Päälystin harmaalla kartongilla. Vähän vanhaa roosan värisestä skräppipaperista pitsit ja kukkasen. Leimasin on HouseMouse. Perhoset ovat kaverilta. Lisäsin perhosiin "timanttiset"puolihelmet. Sitten muutama rusetti silkkinauhasta ja teline suodatinpusseille on taatusti erilainen kuin muilla. :)

maanantai 4. toukokuuta 2015

Kirsikankukkasia äidille

Vaikka päänsärky on vaivannut minua, olen saanut taiteiltua muutaman kortin
  Askartelutaivaan haasteisiin. Tässä yksi niistä. 


Kuvan kukkaset taittelin muistilappupaperista jonka väri on erittäin hento vaaleanpunainen.
 Sitten valkoisella geelikynättä tikkaukset ja kirjoitus.
 Muutama kohopallurat pinkillä ja valkoisella. 
Yksinkertainen on kaunista myös <3

Pikku Prinsessalle

Tänään on ollut karmee päänsärkypäivä. Eilen kuitenkin tuli aloitettua uusi laatikkokortti. Osallistuin tällä laatikkokortilla Askartelutaivaan haasteeseen VAUVAMAISTA.


Olen joskus sanonut että näillä PurpleOnion Design-leimasimilla ei voi epäonnistua.
 Ne on niin ylisöpöjä <3 <3




sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Hiiren syntymäpäivä

Leimaillaan ja väritellään haaste #9  julkaisu KK-sivustolla oli hieman haasteellinen tänään. Sain kuitenkin sen lopulta julkaistua ja mallikortti siihen näyttää tältä:


Haasteen ohjeistus oli luonnos ja leimasimena valloittavat hiirulaiset eli HouseMouse. Käykäähän urkkimassa haastetta ja muita valloittavia hiirulaiskorttimalleja. Kiitos iso Kaisalle DT-kortista. Korttisi oli niin syötävä :)

Muurahaiset aina...

Tekniikka10 on nyt ns. epävirallisesti ohi. Viimeisen mallikortin tein. Tekniikka10 viimeisessä haasteessa piti käyttää 3 uutta opittua tekniikkaa tai sitten tehdä yksi kortti jostain tekniikasta johon ihastui. Lisäksi vaadittiin perustelut miksi juuri se tekniikka. Tässä minun ahkerat muurahaiset.
Tekniikkahan on Quilling <3


Perusteluni tälle tekniikalle valinneena:
"Quilling, siitä minä olen nyt innostunut.
Uudet apuvälineet niin ei reumakaan haittaa yhtään.
Se on monipuolinen tekniikka. Aion kokeilla myös 3D-quillinkia."



lauantai 2. toukokuuta 2015

Happy Birthday

Lauantain ratoksi tein rakkaalle lapsuusajan ystävälleni hemaisevan erilaisen kortin.
Kortti mahtuu tavalliseen kirjekuoreen joten söpö on ja käteväkin.







Näin voit tehdä sen myös itse!


1. Ota haluamasi värinen kartonki/skräppipaperi ja tee siitä mallin mukainen.
 Paperi on 22 cm x 14 cm. 
Tee taitokset 5, 10, 15 ja 20 cm kohtiin. 
Tee myös taitos vaakatasoon keskelle.
Älä kuitenkaan vielä taita mitään.


2. Tee myös kaksi mallin mukaista suikaletta jotka taitat pikkukuvan mukaisesti.


3. Leikkaa mallin mukaan 2 cm suikaleesta osa sekä ylhäältä puoleen väliin olevat sivut. (tässä on taitokset jo nyt mutta älä sinä taita ennenkuin olet leikannut ne mallin mukaan. 
Sen jälkeen saat vasta taittaa lootan.


4. Laita liimaa kuvan osoittamaan kohtaan. Itse käytän aina kaksipuoliteippiä
 jottei työ kupruile. Taita nyt alkupää liima/teipin päälle.


5. Liimaa/teippaa kohdan kaksi suikaleet laatikon sisään.
Niihin sitten saat haluamasi koristeet liimailla. Katso alla oleva kuva.


 Vink vink!

Yksi läppä on syytä skräppipaperilla tehdä yhdeksi pitkäksi sivuksi.
(4,6 cm x 13,6 cm)