maanantai 16. maaliskuuta 2015

Jädekutsukortit

Pojan syntymäpäivä -kutsukortit tuli eilen värkättyä. Pinterestistähän se malli sitten viimein löytyi. Kyllähän poika olisi tahtonut pleikkaohjaimen-näköiset kutsukortit, mutta kun viime tinkaan jättää niin piti tyytyä jätskeihin. Ne oli sitäpaitsi todella nopeasti valmiit mikä on tietysti plussaa tässä aikataulussa.

Tarvitset vain Bigshotin, Sizzix framelits 657908 (rectangles), Cart-Us stanssi circle  scallop (2 erinkokoista), haluamasi väristä kartonkia, kaksipuoliteippiä, valkoisen geelikynän, pisaraefektiaineen sekä nauhaa.


sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kettukortti

KoukussaKortteihin-yhteisön jouluhaasteeseen tuli taasen tehtyä mallikortti. Haasteeseen pääset tästä. Haasteen ohjeistus oli eläimet ja värinä vihreä. Tässä minun mallikorttini.


Tälläisen ihanan stanssin hankin Näpsäkästä (www.napsakka.fi). 
Stanssi on Marianne Design Collectables COL 1355





Tipusia ja kanaemoja

Tässä on nyt tehty vähän pääsiäiskoristeita. Oikeastaan ajat sitten. Ulkoinen kovalevyni oli kaput joten en saanut näitä aiemmin lisättyä blogiini. Mallityöt olen tehnyt Näpsäkästä hankitulla ohjelehtisellä. (www.napsakka.fi)

Teen ohjeita Näpsäkän facebookkiin joten käykäähän tykkäämässä myös siitä sivusta jos facebookissa olette. Haaveilin tästä lehtisestä jo pitkään ja sitten vain päätin ostaa. Lehtisessä on kaikkea ihanaa. Tässä näytille muutamia mitä olen vihkosta tehnyt.