tiistai 17. helmikuuta 2015

Joulukortteja pukkaa

Vaikka joulu on onneksi juhlittu ja mikään pakkotilanne ei ole, Joulukortteja onkin ihana tehdä. Tässä DT-korttini KoukussaKortteihin-sivuston Jouluhaasteeseen#7. Mitäs pidätte? Itse itseäni kehun sen verran, jotta tuli tosi harmoninen ja söpö kortti.  PurpleOnionin leimoilla ei voi epäonnistua ;)


Neiti Kettu Speciaalitilauksena

Poikani teki minulta tilauksen sunnuntaina: Äiti mä tilaan sulta ketun Aadan synttereille! Se on toivonu sellasta ku näki meidän ketut. <3 Siitä se sitten lähti.

Maanantaina etsin tilkkupussit mutten löytänyt ketun kaavoja mistään. Oli lähdettävä kirjastoon. Sitten siellä vierähti tovi kun en tiennyt kirjan nimeä saati tekijöitä. Oli ihana henkilökunta kun etsivät ja yrittivät. Veivät minut lasten osastolle ja jokin isompi voima johdatteli sillä nappasin kirjan hyllystä ja siinä se oli. Kiljahdin ja lähdin ostamaan vanua.

Kotona sitten päätin leikata vanhat sammarit ja kun olin ommellut ketun pään, poika tuumasi ettei se halua tummaa kettua. Olin vaipumassa epätoivoon. Pengoin tilkkukassia ja löysin puoliksi ommellun pään ja korvat vaaleasta sammari-kankaasta. :)
Minun piti heittää poika ulos jotta saatoin alkaa työstämään kettua. Ja tältä neiti kettu sitten näyttää.



Poika näki valmiin ketun tänään ja sanoi: Äiti tämä on kaunein kettu minkä sä olet tähän asti tehnyt <3

Piti vielä keskiviikkona eli 18.2 "hifistellä" neiti ketulle veska.


Joten uskon että tämä neiti kettu kelpasi syntterilahjaksi. Huomenna sitten kuullaan oliko kettu mieluinen. Rinnalle tein kakkupala-rasian jossa on namusia. :)

ps. Neiti Kettu oli menestys. Se poiki uusia syntterikutsuja ja lahjoja ;)


tiistai 10. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä-pikahaaste

KoukussaKortteihin pitää tämän naisen kiireisenä etten ehdi ajoissa postata.
Tämä söpöliinikortti on todellakin mallikortti tuomaan inspistä ystävänpäivä-pikahaasteeseen. Tutustu haasteeseen täältä.

Kun haasteen aika loppuu, kaikki mallikortit arvotaan. Lisäksi minun mallikortin sisällä on jotain yllättävää :)






Ystävänpäivä on joka päivä!

Olen edellisviikolla ahkeroinut. Tein nimittäin aika lailla 14 ystävänpäiväkorttia. Ensimmäistä kertaa elämässäni sorruin massatuotantoon, mikä tarkoittaa tietysti sitä että tein kaikki kortit sarjatuotannolla/samalla muotilla. Vain taustapaperit vaihtui. O-ou. Hienoja niistä silti tuli.


Jottei kortit olisi aivan tylsät, tein niihin pienet lahjat sisälle. Idean varastin suoraan pinterestistä. Se oli kertakaikkiaan ihan pakko. Linkitän sen blogiin myöhemmin. Sorruin jälleen massatuotantoon. Näitä tein varmaan yhteensä 20 kpl. Eri leimasimella. Leimasimet on PurpleOnionDesign.



sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Syntymäpäiväkortti Rotunaiselle

Taas on tullut aika julkaista uusi haaste KoukussaKortteihin-yhteisössä jonka ylläpitäjänä toimin. Vedän ryhmää Leimaillaan ja väritellään. Tämän kertaisen haasteen#6 leimasin on ArtImpression ja tässä minun mallikorttini jäsenille tuomaan inspistä haasteeseen. Haasteeseen pääse tutustumaan lähemmin tästä